Cautare

4456 de rezultate pentru "rezidentiat 2009 clasificare candidati" (3.65 secunde)
A existat o lista lunga de candidati din care au fost retinuti in cele din urma pe lista scurta trei procurori din tari UE: ... Acesti candidati au fost supusi evaluarii a doua principale institutii europene:
Dupa ce a obtinut lista cu specificatii, sa se aseze la birou si sa faca singur o lista de potentiali candidati. ... Comandamentul ar trimite biografiile si prezentarile celor trei candidati tuturor acestor institutii.
Doar ca se vorbeste de o selectie de candidati care, desi nu se afla in topul acelor sondaje, vor intra pe listele de candidati inaintea celor care au oarece notorietate. ... Vrei sa ai candidati buni la urmatoarele alegeri?
am constatat ca multi candidati n-au imaginatie. ... Probabil pentru ca alegerile sunt pe 1 Iunie, de Ziua Copilului, am sesizat ca domnii candidati se bazeaza mult pe copiii altora. ... Ca niste animalute de companie, de altfel, se prezinta si anumite personaje insotitoare de candidati.
Stau bietii candidati si se scurma prin buzunare, apoi cer ajutor de la judet pentru achitarea unui amarat de banner. ... In afara de cativa candidati PDL, restul par resemnati cu gandul ca vor pierde. ... Ori poate ca pasii calculati de candidati si liderii judeteni ne vor contrazice.
In urma verificarilor efectuate de politisti s-a stabilit ca doua persoane din cele doua municipii se fac vinovate de incalcarea legilor in vigoare pentru ca au organizat difuzarea filmului in salile de spectacole fara a avea certificat de clasificare emis de Centrul National al Cinematografiei.
S-au emis 2.311 certificate de clasificare, 982 de licente de turism, 1.030 de brevete de turism, 295 de atestate de ghid de turism, 1.035 de avize de specialitate pentru constructii din domeniul turismului, inclusiv pentru Programul SAPARD.
Informatiile se declasifica daca termenul de clasificare a expirat, daca dezvaluirea informatiilor nu mai poate prejudicia siguranta nationala, apararea tarii, ordinea publica ori interesele persoanelor de drept public sau privat detinatoare sau daca a fost atribuit de o persoana neimputernicita prin lege.
Informatiile se declasifica daca termenul de clasificare a expirat, daca dezvaluirea informatiilor nu mai poate prejudicia siguranta nationala, apararea tarii, ordinea publica ori interesele persoanelor de drept public sau privat detinatoare sau daca a fost atribuit de o persoana neimputernicita prin lege.
Anuntul a fost facut chiar de ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, care a explicat ca pachetul cuprinde Legea spitalelor, inclusiv o clasificare a unitatilor spitalicesti, precum si prevederi referitoare la conflictul de interese si incompatibilitati.
Alexander mai este cunoscut si ca organizatorul, la mijlocul anilor 1980, a intalnirilor "grupului de fizica teoretica avansata", destinate gasirii unei noi viziuni guvernamentale asupra problematicii OZN. Accesul la aceste intalniri avea exact acelasi tip de clasificare "Top Secret - restricted" ca si documentele MJ-12.
Clasificare: a. Cauze infectioase: Infectii bacteriene: stafilococul auriu si streptococul beta-hemolitic sunt cel mai frecvent implicate; se prezinta ca Glossary Link eritem rosu aprins, dureros, la 3-4cm de Glossary Link anus sau eritem perianal discret asociat cu fisuri dureroase.
Rezum mai jos cateva pasaje din continutul sau, relevante atat pentru istoria investigarii fenomenului OZN, cat si pentru a intelege preocuparea pe care aparitiile neidentificate au produs-o, inca de la inceput, asupra autoritatilor si militarilor.In raport se arata ca, in urma numarului mare de observari de discuri zburatoare, raportate in timpul verii anului 1947, conducerea Air Materiel Command (AMC) al Air Force a cerut, intr-o scrisoare datata 23 septembrie 1947, comandantului Fortelor Aeriene SUA, o directiva prin care sa atribuie o prioritate, o clasificare pentru nivelul de securitate si un nume de cod pentru un studiu detaliat al rapoartelor privind discurile zburatoare.
Acesta precizeaza ca inscrisul primit din partea lui Basescu face parte din categoria documentelor cu un grad de clasificare incert, ceea ce l-a determinat sa comenteze cu maxima prudenta acest subiect.
In aceste conditii, utilizarea sistematica a procedurii de clasificare a informatiilor de interes public reprezinta o lovitura grava indreptata impotriva dreptului cetateanului de a fi informat corect si complet.
De aceea, PE a insistat sa obtina o clasificare a societatilor si proprietarilor de cargouri. Fiecare tara din UE trebuie sa transpuna directiva in legislatia nationala in cel mult 12 luni de la data votarii sale.
O clasificare a contractelor de leasing in functie de perioada de timp indica faptul ca 55% dintre acestea sunt cuprinse intre 1 si 3 ani, fiind urmata de contractele de pe o perioada de 3 pana la 5 ani cu 39% si cele cu durata de peste 5 ani (6%).
De asemenea, trebuie sa va informati despre tipul unitatilor de cazare, adresele si categoriile de clasificare ale acestora, serviciile de masa oferite.
(Ana JITARITA) Economic IMM-urile vor fi clasificate dupa valoarea activelor Legea privind stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii lasa loc pentru diverse "jonglerii ", in ceea ce priveste incadrarea intreprinderilor in aceasta categorie, intrucit articolul 3 al legii contine un criteriu ambiguu de clasificare, denumit "rezultat total al bilantului contabil ".
In concluzie, Stefan Cosmeanu a precizat ca, daca se va reveni iarasi la abonament, se va face o clasificare foarte clara pe consumatori.
google-analytics.com